Idhuna Aukes

Leuk om kennis met je te maken!

Mijn naam is Idhuna Aukes en ik coach kinderen met behulp van een pony.

Het is mijn droom om met paarden te werken. En ik wil ook graag kinderen helpen die niet zo sterk in hun schoenen staan. Dat is bij mij namelijk ook niet altijd zo geweest.

Mijn vader en mijn moeder zijn allebei paardencoach. Zij doen dit werk met volwassenen. Zij kunnen dus ook heel goed papa’s en mama’s coachen! Voor meer info zie: het-paard-als-spiegel of bij InnerQi.

Bovendien helpt mijn moeder mij bij de coaching die ik doe. Er is dus supervisie. En ik kan je wel vertellen… die heeft super visie!

Ik ben trots op wie ik ben. En ik vind dat iedereen dat mag zijn. Want iedereen heeft talenten en sterke punten. Ook jij!

Ruim aanbod van lessen en opleidingen

Naast de coach lessen  geef ik ook paardrijlessen en grond werk lessen.

Wil jij graag op een paard vriendelijke manier leren paardrijden of (grondwerk) lessen krijgen, dan help ik jou ook heel graag! 

Op ons bedrijf kun je ook verschillende opleidingen volgen. Mijn moeder Sanna Stelloo en haar partner Marc Jammears geven verschillende professionele opleidingen.

Onder andere de opleidingen coaching met paarden en  opleiding therapie met behulp van paarden. Je kunt hier meer over vinden op de site: everland-vzw.be 

Ook begeleidt Marc therapielessen voor volwassenen en kinderen met een beperking. Hij is een professional op dit gebied en kan elk persoon begeleiden en een super ervaring geven met de paarden. Hier kun je ook meer over vinden op: everland-vzw.be 

In de zomer organiseren we samen super leuke ponykampen! We genieten van alle leuke spelletjes met de paarden. En we doen nog veel meer leuks. Wil jij ook graag op ponykamp bij ons? Dan kan je Idhuna Aukes zeker contacteren hierover.

Kom je een keer bij ons kijken? Plezier is het belangrijkste als je wilt leren. We maken het dus leuk met elkaar.

Tot gauw @ Everland, België.

Contact

Ben je geïnteresseerd in een les of opleiding of heb je nog meer vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!